Úvodná strana  Včera      Archív správ      Nastavenia     
 Kontakt  Inzercia

 24hod.sk    Tlačové správy

Birell prevalcoval Slovenskú pivnú korunku už po tretíkrát za sebou



Experti sa zhodujú - nie je nič lepšie ako 100 % chuť, za ktorou stoja 100 % prírodné suroviny a tradičné výrobné postupy, ako je to v prípade nealkoholického osvieženia Birell, ...



Zdieľať
Foto: Pivovary Topvar
Bratislava 31. mája (OTS) - Experti sa zhodujú – nie je nič lepšie ako 100 % chuť, za ktorou stoja 100 % prírodné suroviny a tradičné výrobné postupy, ako je to v prípade nealkoholického osvieženia Birell, ktoré ovládlo 10. ročník degustačnej súťaže Slovenská pivná korunka v kategórii nealkoholických pív a radlerov. Bodoval ako Birell svetlý, tak absolútna novinka na slovenskom trhu Birell Polotmavý. Príchuť Pomelo&Grep je zasa jednoducho neporaziteľná v kategórii radlerov – vyhrala zlato trikrát za sebou.


Foto: Pivovary Topvar
V prestížnej degustačnej súťaži, kde odborníci ochutnávajú a porovnávajú vzorky pív z veľkých, malých, remeselných aj reštauračných pivovarov zožala najväčší úspech značka Birell. Klasický svetlý neochutený Birell získal v kategórii Nealkoholické pivá 1. miesto a zlatú korunku. V tejto kategórii sa úspešne umiestnila aj novinka, ktorá je na trhu len 2 mesiace – Birell Polotmavý, ktorý získal 2. miesto, a teda striebornú korunku.

Zlatú korunku si v kategórii Miešaných nealkoholických nápojov typu radler a ochutených nealkoholických pív tento rok opäť odniesol Birell Pomelo&Grep, čím už po tretíkrát za sebou obhájil svoje prvenstvo. A nie je sa čomu čudovať, veď táto príchuť, vyvinutá na Slovensku, je nielen u domácich, ale aj u českých spotrebiteľov tou najobľúbenejšou z rady Birell radlerov.

Tieto výsledky len potvrdzujú, že náš autentický postup varenia piva v kombinácii s kvalitnými prírodnými surovinami prináša spotrebiteľom ten najlepší chuťový zážitok, ktorý nás odlišuje od ostatných,“ povedala manažérka značky Birell Veronika Hořáková.

Nealkoholické osvieženie Birell ponúka plnohodnotnú chuť piva, pretože sa pri jeho výrobe používajú špeciálne kvasinky, ktoré umožňujú pripraviť ho v neskrátenom výrobnom procese, tak ako pri klasickom pive. Neprechádza tak žiadnymi chemickými ani fyzikálnymi úpravami, čoho výsledkom je dokonalá plná a príjemná horká chuť piva, aj keď ide o pivo nealkoholické. Ochutené nealkoholické radlery vznikajú zmiešaním svetlého alebo polotmavého nealko piva s ovocnou šťavou, vďaka ktorej sú tak príjemne osviežujúce.

Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál tlačovej agentúry TASR

   Tlač    Pošli



nasledujúci článok >>
BEBLAVÝ: Opozícia by mala do orgánov VšZP a ÚDZS nominovať nestraníkov
<< predchádzajúci článok
Iracké vládne sily vo Fallúdži odrazili protiútok džihádistov