Úvodná strana  Včera      Archív správ      Nastavenia     
 Kontakt  Inzercia

 24hod.sk    Gala

28. júla 2014

Nový King Kong sa dostane do kín v roku 2016



Ďalší film o King Kongovi s názvom Skull Island plánujú uviesť do amerických kín 4. novembra 2016. Na festivale Comic-Con v San Diegu to oznámili zástupcovia spoločnosti Legendary Pictures. Počas ...



Zdieľať
king kong BRATISLAVA 28. júla (WEBNOVINY) - Ďalší film o King Kongovi s názvom Skull Island plánujú uviesť do amerických kín 4. novembra 2016. Na festivale Comic-Con v San Diegu to oznámili zástupcovia spoločnosti Legendary Pictures. Počas podujatia zároveň predstavili aj krátku ukážku z pripravovaného diela.


Video: Trailer k poslednému filmu v réžii Petra Jacksona


Prvá snímka o King Kongovi vznikla v roku 1933. Odvtedy sa obrovská gorila objavila v mnohých ďalších filmoch i seriáloch. Naposledy do kín uviedli dobrodružné fantasy King Kong (2005) v réžii Petra Jacksona. Najnovšie spracovanie by sa malo odohrávať na ostrove, z ktorého King Kong pochádza. V oficiálnej tlačovej správe Legendary Pictures uviedli, že ostrova sa síce dotkli aj predchádzajúce spracovania King Kongovho príbehu, no zotrvanie na ňom, im dá možnosť zaviesť publikum hlbšie do tohto bohatého sveta.

Informácie pochádzajú z webstránok www.digitalspy.co.uk a www.slashfilm.com.

   Tlač    Pošli



nasledujúci článok >>
Manifest cisára Františka Jozefa I. sa dá čítať aj v digitálnej podobe
<< predchádzajúci článok
Beastie Boys majú v New Yorku pamätnú maľbu