Úvodná strana  Včera      Archív správ      Nastavenia     
 Kontakt  Inzercia

 24hod.sk    Gala

24. júla 2015

Pokračovanie filmu Jurský svet bude mať premiéru v roku 2018



Pokračovanie dobrodružného sci-fi Jurský svet (2015) by sa malo dostať do kín 22. ...



Zdieľať
pokracovanie filmu jursky svet bude mat premieru v roku 2018 Tvorcovia ďalšej časti o dávno vyhynutých dinosauroch názov pokračovania, ani meno režiséra zatiaľ neprezradili.BRATISLAVA 24. júla (WEBNOVINY) - Pokračovanie dobrodružného sci-fi Jurský svet (2015) by sa malo dostať do kín 22. júna 2018. Informáciu potvrdili zástupcovia spoločnosti Universal Pictures. Vo filme sa opäť ukážu Chris Pratt a Bryce Dallas Howard. Steven Spielberg sa vráti ako jeden z výkonných producentov.


Odporúčame:

Jurský svet žal kolosálny úspech, prekonal miliardové tržby

Jurský svet mal rekordný otvárací víkend, pobúril vedcov


Režisér spomínanej tohtoročnej snímky Colin Trevorrow sa bude podieľať na scenári novinky spolu s Derekom Connollym. Dvojica pritom spolupracovala spolu s ďalšími aj na scenári aktuálneho filmu. Názov pokračovania či meno jeho režiséra zatiaľ neprezradili.

Obrazom: Jurský svet - trailer


Jurský svet nadväzuje na snímky Jurský park (1993) a Stratený svet: Jurský park (1997) Stevena Spielberga a Jurský park 3 (2001) Joea Johnstona. Jurský svet sa dostal už na tretiu priečku historického rebríčka filmov s najvyššími celosvetovými tržbami. Snímka má momentálne na konte približne 1,525 miliardy amerických dolárov (v prepočte približne 1,386 miliardy eur).

Informácie pochádzajú z webstránok www.nme.com, www.boxofficemojo.com a archívu agentúry SITA.

   Tlač    Pošli



nasledujúci článok >>
Syn Nicka Cavea zomrel v dôsledku početných zranení
<< predchádzajúci článok
Zverejnili oficiálny trailer filmu Hry o život: Drozdajka 2