Úvodná strana  Včera      Archív správ      Nastavenia     
 Kontakt  Inzercia

 24hod.sk    Ekonomika

21. septembra 2007

Najlepšia ročná správa 2006



Do ôsmeho ročníka súťaže o Najlepšiu ročnú správu sa prihlásilo 56 obchodných spoločností a 32 neziskových organizácií. Odborníci budú hodnotiť informačnú ale aj komunikačnú úroveň ...



Zdieľať

BRATISLAVA 21. septembra (WN/PR) - Do ôsmeho ročníka súťaže o Najlepšiu ročnú správu sa prihlásilo 56 obchodných spoločností a 32 neziskových organizácií. Odborníci budú hodnotiť informačnú ale aj komunikačnú úroveň ročných správ. Slávnostné vyhlásenie výsledkov súťaže sa uskutoční 6. novembra 2007.

Uzatvorením prihlášok pre obchodné spoločnosti sa dňa 14. septembra uzavrel okruh účastníkov v ôsmom ročníku súťaže o Najlepšiu ročnú správu 2006. Podľa slov organizátorov sa do aktuálneho ročníka súťaže prihlásilo 56 obchodných spoločností a 32 neziskových organizácií. Podnikateľské subjekty sa pritom môžu uchádzať o prvenstvo v kategóriách „najlepšia printová ročná správa“ a „najlepšia elektronická ročná správa“; neziskové organizácie súťažia tradične vo svojej kategórii s elektronickými ročnými správami.
Súťaž sa v súčasnosti dostala do fázy hodnotenia prihlásených ročných správ. Odborníci budú aj tento rok hodnotiť nielen informačnú, ale aj komunikačnú úroveň ročných správ. „V prípade printových ročných správ bude posudzovaná informovanosť zainteresovaných strán o činnosti organizácie, finančná časť a komunikačná úroveň správ. V prípade elektronických ročných správ budeme okrem spomenutých kritérií hodnotiť ešte aj kvalitu internetovej stránky,“ povedal Milan Kisztner, koordinátor projektu.
V minuloročnom hodnotení získala prvenstvo v kategórii „najlepšia printová ročná správa“ spoločnosť Asseco Slovakia, a. s., Bratislava. V kategórii „najlepšia elektronická ročná správa“ sa na prvom mieste umiestnila Slovenská sporiteľňa, a. s., Bratislava. Prvé miesto v kategórii určenej pre neziskové organizácie získala Nadácia Ekopolis. Všetci minuloroční víťazi jednotlivých kategórií sa do súťaže prihlásili aj tento rok.
Slávnostné vyhlásenie výsledkov súťaže o Najlepšiu ročnú správu 2006 sa uskutoční dňa 6. novembra 2007.

V prípade ďalších informácií a doplňujúcich otázok môžete kontaktovať Milana Kisztnera, Inštitút INEKO, kisztner@ineko.sk, 02/53411 020.


   Tlač    Pošli



nasledujúci článok >>
Novorodenci v nemocnici sa nakazili salmonelózou
<< predchádzajúci článok
Izák podal trestné oznámenie pre vydieranie