Úvodná strana  Včera      Archív správ      Nastavenia     
 Kontakt  Inzercia

 24hod.sk    Gala

01. januára 2016

Býk - ročný horoskop na rok 2016



Býk - Horoskopy na rok 2016 Vám prezradia, aký bude nový rok 2016 z pohľadu astrológie a hviezd, čo Vás čaká v živote a čo hovorí horoskop o budúcnosti. Horoskop na rok 2016 Vám odpovie otázky okolo lásky a vzťahov, financií a práce.



Zdieľať
«Horoskop na rok 2016 - Býk (21.4.-21.5.)

Práca

Začiatkom roka budete vnorený do usilovnej práce, ktorá vás bude napĺňať. Vo februári si vybudujete na pracovisku veľký rešpekt a úspechy pôjdu za vami. V marci sa nepúšťajte do konfrontácií, nebudete v dobrej argumentačnej kondícii. Ďalšie mesiace prajú vašej iniciatíve a úspešnému dokončeniu viacerých činností. V máji môžete svojimi úspechmi dobyť Olymp. V lete budete musieť ukázať aj svoju prísnosť na ostatných, držte si ale každého od tela. V septembri nepokúšajte ísť inými cestami, ktoré už niekto pred vami skúšal, buďte však otvorení novým nápadom.
 

Vzťahy

V januári môžete zažiť  oživenie dlho očakávané lásky, konečne je váš partner pripravený sa viac otvoriť. Budete radi, že ste spolu a budete podnikať spoločné aktivity s priateľmi a rodinou. V januári sa tiež vyhnite problémom medzi susedmi a priateľmi, môžete byť viac konfrontačný. V druhej polovici roka sa budete cítiť predovšetkým šťastní, planéty vám prinesú okamihy pre poznávanie nových blízkych ľudí a upevnenie priateľstva. V októbri sa správajte pekne k partnerovi, môže potrebovať viac taktu a asertivity.
 

Peniaze

Začiatkom roka sa vám zhodnotia financie vyplývajúce z vašich investícií, poteší vás tiež preplatenie dlžných faktúr. Súčasná situácia bude vyžadovať kontrolu na svojimi výdajmi. Avšak, budúcnosť sľubuje mnohé ziskové príležitosti, ak si chcete kúpiť niečo veľké a drahého pre váš domov, najlepší čas je na to v máji. V októbri a decembri neriskujte moc s financiami, dávajte pozor, kam požičiavate peniaze, pretože by ste ich nemuseli znovu vidieť.
 

Zdravie

Počas prvej polovice roka zdravie býka bude najvyššou prioritou. Jeho energia vo všeobecnosti nie je, ako by mala byť a váš zdravotný stav bude vyžadovať väčšiu pozornosť, najmä krk a hrtan, intenzívne cvičenie pre získanie imunity príde vhod. Od apríla sa vaše zdravie a energie sa výrazne zlepšia, najlepšie časy na oddych a relaxáciu v tomto roku sú v máji a júni.

Čítajte tiež: Horoskop na rok 2016 - všetky znamenia - ročný horoskop

»

   Tlač    Pošli



nasledujúci článok >>
Blíženci - ročný horoskop na rok 2016
<< predchádzajúci článok
Ornitológovia odporúčajú na Silvestra miesto pyrotechniky prskavky a s