Úvodná strana  Včera      Archív správ      Nastavenia     
 Kontakt  Inzercia

 24hod.sk    Gala

01. januára 2016

Panna - ročný horoskop na rok 2016



Panna - Horoskopy na rok 2016 Vám prezradia, aký bude nový rok 2016 z pohľadu astrológie a hviezd, čo Vás čaká v živote a čo hovorí horoskop o budúcnosti. Horoskop na rok 2016 Vám odpovie otázky okolo lásky a vzťahov, financií a práce.



Zdieľať
«Horoskop na rok 2016  - Panna (23.8.-22.9)

Práca

Nový rok vás privíta priaznivou možnosťou zmeniť svoje zamestnanie v rámci  rovnakého odboru, kto si bude chcieť nechať nejaký čas na rozmyslenie, bude mať na to čas do marca. Tieto zmeny budú pozitívne a v rámci kariéry ešte viac zhmotnia vaše ciele. V priebehu roka nebudete mať už potrebu nič meniť, nebude vám chýbať pracovné nadšenie a úsilie. Niektorých študentov môže však prekvapiť v júli planéta Merkur, kedy budú musieť skladať skúšky.
 

Vzťahy

Drámy rodičov s deťmi vzniknuté v minulom roku sa môžu objaviť od mája, bude potrebné si doriešiť tieto vzťahy vopred, pretože môžu mať trvanie potom až do októbra. Partnerské vzťahy prechádzajú v tomto roku skúškou trpezlivosti a taktu, niektoré zväzky môžu pod  tlakom nedoriešených tém krachovať, možno objavíte vo vzťahu nefunkčnosť a deštruktívne tendencie z jeho ďalšieho pokračovania, alebo sa len jednoducho pokúsite  o zmenu. Záver roka však bude pre vás radostným prežitkom spolupatričnosti a upevnenie porozumenia.
 

Peniaze

Tento rok bude prosperujúci, objaví  sa príležitosť na zvýšenie vlastného imania. Mesiac apríl a máj bude pre vás najprínosnejší, kedy môže nastať zvýšenie platu, náhle dedičstvo alebo objavenie sa iného nečakaného zdroja. V auguste môžu prísť nečakané výdaje pre domácnosť alebo u niekoho sťažená možnosť financovať náklady na bývanie. Čas k dovolenke si naplánujte do tohto termínu, lepšie ustrážite svoje prostriedky pre svoju zábavu.
 

Zdravie

Panny narodené v prvej dekáde znamenia (23.8. - 1.9.) By mali počítať s možnými problémami zažívania v mesiaci máj, pre panny druhej dekády (2.9. - 12.9.) bude v apríli v ohrození  krvná cirkulácia, preto voľte radšej prevenciu v aktívnom pohybe . Vo februári a marci platí všeobecne upevnenie zdravia pre všetky panny, v auguste a septembri môžete prežiť bezchybné leto.

Čítajte tiež: Horoskop na rok 2016 - všetky znamenia - ročný horoskop

»

   Tlač    Pošli



nasledujúci článok >>
Váhy - ročný horoskop na rok 2016
<< predchádzajúci článok
Lev - ročný horoskop na rok 2016