Úvodná strana  Včera      Archív správ      Nastavenia     
 Kontakt  Inzercia

 24hod.sk    Víkend

01. januára 2008

Horoskop pre rok 2008



Rok 2008 je z numerologického hľadiska rokom 1. Toto číslo symbolizuje Vodcu, je to teda rok nových začiatkov, ktoré pre mnohých budú znamenať posun nahor, vpred, za ich túžbami.



Zdieľať
Bude treba prehodnotiť staré ciele, určiť si nové, stanoviť si priority a viac sa zamerať na dôslednosť, precíznosť. Žiadne rýchle a rizikové rozhodnutia, práve naopak - základy musia byť pevné, aby sa nič zbytočne nerúcalo a nemuseli sme sa vracať k tomu, čo už malo byť urobené. Tento rok bude výhodou pre tých, ktorí žijú podľa príslovia "Pomaly ďalej zájdeš".

 

Začiatok roka je pre nás všetkých akýmsi novým štartom, dávame si rôzne predsavzatia, sľuby a niektorí z nás ich aj dodržia. Mali by sme však vedieť, že je vždy lepšie ísť smerom, ktorý nám „sedí“, nie proti prúdu, robiť správne veci v správny čas. A práve preto je dobré vedieť, čo by sme mali a čo nemali, v našej najbližšej budúcnosti.

Horoskopy jednotlivých znamení :

Horoskop - Baran

Baranom rok 2008 prinesie mnoho váhania. Niežeby ste nemali jasno v tom, čo chcete dosiahnuť, alebo ako, či s kým, skôr bude problém vo vašom pocite, že nie ste zdravotne v poriadku. A ten bude správny. Vaše zdravie je už dlhší čas narušené a teraz sa to prejaví - začiatok roka bude pre mnohých z vás obdobím, keď budete musieť riešiť závažné ochorenia, ale aj maličkosti. Od bolesti chrbtice, cez problémy s trávením, detoxikáciou a rôznymi zápalmi, sa nakoniec dostanete aj k celkovej zmene vášho jedálnička. Okolnosti vás donútia zmeniť spôsob stravovania, čo sa ale nakoniec ukáže ako skvelé rozhodnutie. Budete sa cítiť lepšie a odolnejšie, aj preto nakoniec dobehnete všetko, čo zmeškáte kvôli zdravotným problémom. Od mája môžete rátať s prílevom energie, najmä podnikajúci Barani sa nebudú môcť na nič sťažovať. Ale pozor na zadné vrátka, nemali by ste riskovať nadmieru, vždy si nechajte niečo v rezerve. Láska a citový život nebudú pre vás prioritou, každý z vás bude myslieť viac na seba, ako na iných, čo je ale správne, keďže vy sa zvyknete rozdávať. Peniaze, investície, nové projekty - to všetko vás bude nadchýnať a vy nedokážete odolať, aj keď by si zmeny vyžiadali sťahovanie a prerušenie rodinných väzieb.

Horoskop - Býk

Vy, ako znamenie so živlom zem, sa v roku 2008 nemusíte ničoho obávať. Práve naopak, vy budete tí, ktorí sa ocitnú na čele, na vás sa ľudia budú obracať so žiadosťami o radu, pomoc, finančnú, ale aj pokiaľ ide o kontakty, známosti na vyšších miestach. Akoby ste sa konečne dostali do centra pozornosti, akoby si každý uvedomil vašu cenu, dosah vašich činov, rozhodnutí a aj vašu múdrosť a prezieravosť. Zrazu vaša pomalosť, vyhľadávanie stability a istého výnosu bude to, čo je in a vy sa radi podelíte so svojimi skúsenosťami a poznatkami. Vy nie ste ani sebeckí, ani zákerní, vy chcete, aby všetci okolo vás mali v živote dostatok, nezávidíte úspech. Aj preto sa vám konečne dostane ocenenia a uznania, aj od ľudí, ktorí si vás doteraz príliš nevšímali. No mladší z vás by si mali dať pozor na lásku, darmo budú očarení istou osobnou, nebude k nim ani trochu úprimná a sklamanie v láske bude tmavým miestom na inak výnimočne vydarenom období. Ale nemali by ste zatrpknúť, váš výber síce nebol správny, lenže nie je to posledná možnosť na šťastie v partnerskom živote. Možno sa stačí len lepšie poobzerať a nájdete to správne srdce, ktoré bije len a len pre vás. A možno už dlhší čas.

Horoskop - Blíženci

Pre Blížencov bude rok 2008 ťažký. Najmä preto, že sa v ňom budú oceňovať a vyžadovať celkom iné hodnoty, iné správanie, iný prístup a vy sa nedokážete hneď prispôsobiť. Čakajú vás straty, hádky, rôzne ťažkosti, problémy aj v súkromí, aj v medziľudských vzťahoch, budete mať nakoniec pocit, že by bolo najlepšie nič nerobiť, lebo aj tak sa všetko neguje. Nie - až taká pasivita nie je správna, lepšie by bolo, keby ste sa sami nad sebou zamysleli. Potrebujete si nájsť čas sami na seba, na svoje záujmy, koníčky, na to, čo ste zanedbali, čo vás síce zaujímalo, ale nemohlo uživiť. Teraz je ten správny čas na to, aby ste to znovu našli, to, čo vás dokázalo motivovať, hľadajte zmysel života v nových aktivitách, alebo rozvíjajte tie staré. Prenechajte iným priestor na aktivitu, na vymýšľanie, na kreatívne projekty - vy ste už predsa urobili dosť. Nesmiete ale o sebe pochybovať, len je nutné zmeniť vaše zameranie, váš cieľ nie je byť najúspešnejším znamením, ale mať zo seba dobrý pocit. Aj z toho, čo sa vám vydarí v súkromí, pretože pokoj, ktorý sa usídli vo vás, sa prenesie aj do vášho okolia a vaša rodina si vás konečne dostatočne užije. Mladším Blížencom tento čas pomôže nájsť samých seba a uvedomiť si, kde sú ich hranice.

Horoskop - Rak

Rakom rok 2008 ponúkne niekoľko skvelých možností na zásadné zmeny. Už dosť dlho ste stáli na jednom mieste, teraz by ste mali urobiť krok vpred a nedať sa zmiasť nejakými pochybnosťami. Vy - ako vodné znamenie - neviete ľahko opúšťať svoje hranice, radšej sa držíte v známych brehoch. Lenže ak sa chcete niekam dostať, dosiahnuť niečo viac, tak musíte opustiť vychodené chodníčky a dať sa na cestu. Sprievodcom vám bude vaša intuícia, vy ako deti Mesiaca ju máte na dobrej úrovni, no neradi počúvate svoj vnútorný hlas. No tentoraz to nebude až taký problém, keď uvidíte, že mnohí z vašich známych nepotrebujú žiadne logické argumenty na to, aby sa pohli a opustili svoje životné istoty. Využite každú príležitosť, ktorá bude prinášať zmenu, posun, to je pre vás to pravé. Nie stagnácia, nie váhanie a najmä nie obavy. Vy pokojne môžete riskovať, práve nad vami bdie Šťastie, lenže to praje len pripraveným. Preto nečakajte, nepremýšľajte, nestrácajte čas a možnosti, musíte si veriť a ísť pevne za vašimi cieľmi. Je jedno, čoho sa týkajú, či podnikania, postupu v práci, alebo nových začiatkov, vy máte na to, aby ste získali akúkoľvek métu. No nestačí snívať, treba konať a ten správny čas je tu.

Horoskop - Lev

Levom sa páči, ako sa všetko okolo nich hýbe. Majú pocit, že všetci majú nejaký cieľ, tešia sa z toho, ako ľahko sa darí presadiť nové myšlienky a až v lete si uvedomia, že sa z nich stali pozorovatelia. Nie aktívni hráči, ale diváci. A v podstate sa im to aj páči. Sami uznajú, že sa im nechce strácať sa v množstve nových podujatí, nemajú chuť investovať, či riskovať, je v nich naraz túžba po voľnosti, oddychu, hľadajú pre seba pokojné prostredie. Máte pocit, že je lepšie sa pozerať a kritizovať, poučovať, usmerňovať, nie tvoriť, vymýšľať a obávať sa, či to výjde. Kontrolujete, posudzujete, hľadáte chyby a vyhýbate sa zodpovednosti. Prečo nie? Veď vy ste jasnými vodcami, vaše pozície sa nedajú spochybniť a ak ste ešte len na začiatku vašej "levej" kariéry, nezaškodí dopriať si ešte jeden rok času na spoznávanie vlastných možností. Vy sa nemusíte nikam náhliť, či máte 20, alebo 40, či 60. Vy stojíte pevne na vlastných nohách, ale raz za čas by ste sa mali zastaviť a nechať ostatných, aby vás dobehli. A to by sa malo diať teraz - rok 2008 je o vyrovnávaní pozícií, o novom štarte, o tom, že každý má dostať tú svoju možnosť, šancu na získanie výhry, na posun hore na rebríčku, či už podnikateľskom, alebo spoločenskom.

Horoskop - Panna

Pre Panny bude rok 2008 plný prekvapujúcich zvratov. Niektorí z vás sa naraz rozhodnú spečatiť svoje nezáväzné zväzky manželským sľubom, iní sa zase po dlhoročnom odmietaní bez rečí presťahujú ku svojmu partnerovi, či partnerke, mnohí sa zmenia k lepšiemu, pokiaľ ide o prejavovanie citov, lásky, nehy, nakoniec si budete pripadať ako noví ľudia, s celkom inými životnými postojmi. Veru, vaše priority sa zmenia, nastane vo vás uvoľnenie a budete môcť získať ďalší bod k dobru vo vašej snahe o dokonalosť - môžete sa stať dokonalými partnermi. Tí, čo nad vami už dávno lámali palicu, ktorí hovorili o vašom chlade a sťažovali sa na nedostatok citov - všetci tí budú príjemne prekvapení, ba až zaskočení. Magické čísla v roku 2008 sa podpíšu pod zmeny vo vašich životných názoroch, konečne nájdete prístup k tomu, čo od vás ostatní očakávali a vy ste im to nevedeli dať. Pretože city, tie boli vo vás vždy, ibaže dať ich najavo, to bol problém. Uvoľnenie, ktoré pocítite, by ste mali využiť a upevniť si svoje zväzky, prestať si držať odstup od ľudí, ktorým už dávno dôverujete, no nedokázali ste im to dať dostatočne najavo. A nebojte sa dať najavo aj svoje obavy, hovorte viac o tom, čo je vo vašom vnútri, tento rok nenájdete vedľa seba hluché ucho a odmietavého človeka.

Horoskop - Váhy

Prelietavé Váhy sa v roku 2008 budú musieť držať pri zemi. Darmo máte skvelé nápady, vaše myšlienky sa nedočkajú realizácie len tak, bez problémov a zdržaní. Iní vás predbehnú, oslovia správnych ľudí, nájdu si nové chodníčky, pre vás úspech bude nedosiahnuteľný. No - žeby vám to až tak prekážalo, to sa nedá povedať. Vy nikdy nejdete hlavou proti múru. Keď sa nedá, tak sa nedá, vyčkáte na vhodnejší čas. A to by ste veru mali - tento rok bude o niekoľkých možnostiach a nie o všeobecnom úspešnom ťažení. Ak budete spoliehať na svoju predvídavosť a znalosť ľudských pováh, nepomýlite sa a naskočíte včas na ten správny vlak. Takže netreba zúfať, ani sa vzdávať, iba sa odhodlať vtedy, keď to bude pre vás najlepšie a urobiť zásadný krok. Nevadí, že stratíte mnoho z toho, čo ste už dosiahli, vy predsa radi staviate odznova, váš živel vzduch vám aj tak radí stavať si radšej stan, ako nejaký pevný príbytok. Vy potrebujete zmenu, presuny, straty beriete ako niečo bežné, čo je súčasťou života, lebo ten váš je o premenách, nie o stabilite. Vám nerobí problém sa naraz rozlúčiť s tým, čo bolo donedávna tým najpodstatnejším a tento rok to bude zase nutné. No len vy určíte, kedy, koľko a čo stratíte. Poučili ste sa už, že vám blízki ľudia by nemali byť poslední, ktorým o vašich zámeroch poviete? Neignorujte svoje srdce, inak stratíte to, bez čoho nemôžete žiť a ani byť šťastní!

Horoskop - Škorpión

Škorpióni si v roku 2008 vydýchnu. Ich plány sa dostanú do tej správnej fázy, keď už nič nezabráni tomu, aby sa úspešne mohli ukončiť. A nové? Na tie Škorpióni ešte nemyslia, potrebujú si oddýchnuť a načerpať síl. Do konca marca by sa teda nemali do ničoho nového púšťať, ak sa len nechcú zamotať do rôznych problémov a skomplikovať si úplne život. Poznajte svoje hranice - o tom by mal byť tento rok. Sami si povedať stačí, dokázať ostatným povedať nie, keď to bude potrebné a najmä si sami neškodiť svojimi výstrelkami. Vy máte v sebe sklony k preháňaniu, neustále sa snažíte o niečo viac posunúť svoju výkonnosť, radi experimentujete, no teraz by ste sa mali držať na "uzde". Čo tak spomaliť vaše tempo, nájsť si nové záujmy, zaoberať sa nejakými novými filozofickými smermi, veď vás vždy zaujímalo všetko tajomné, neprebádané, tak si doprajte taký menší výlet do krajiny neznáma. Uniknete tak aspoň tomu, čo vás spútava a obmedzuje, rutine a ľuďom, ktorý vás chcú kamsi zaradiť. Nemali by ste však zabudnúť ani na lásku a vyhľadávať možnosti na nadviazanie nových vzťahov, ale potrebujete aj nových priateľov, hľadajte teda pre seba nielen nové koníčky, no aj nových ľudí. Pre váš svet sú práve takéto zmeny potrebné. Rozšírenie vlastného duševného obzoru a aj okruhu ľudí, ktorým budete veriť.

Horoskop - Strelec

Strelci sa v roku 2008 nebudú nudiť. Čakajú vás rôzne zmeny, zopár síce bude k horšiemu, ale pre vaše ohnivé JA to bude len a len výzva. Vy veríte v seba samých a vo vaše šťastie, takže aj pády na dno sú pre vás darom. Aspoň sa môžete zamyslieť nad tým, či ste šli správnym smerom a kedy ste sa stali obeťou omylu. A vďaka komu ste sa dostali do tohto labyrintu. Tých labyrintov bude tento rok dosť, no keďže vo vás horí tá povestná životná iskra, zakaždým sa vymotáte na svetlo. Vy sa proste nestratíte, nájdete svoje miesto, úspech, pokoj v srdci a aj duševnú vyrovnanosť. Teda - možno vám nepribudne na účte, ale vy sami budete mať pocit, že ste vyhrali prvú cenu. Vaša spokojnosť a vyrovnanosť k vám pritiahnu mnoho skvelých ponúk, od leta sa o vás bude svet trhať. Lenže pozor - nedajte sa zneužiť, dobre si vyberte a ak si nebudete istí, požiadajte o pomoc Panny, alebo Baranov. Tieto znamenia vás majú dobre "prečítaných", takže sa na ich názor môžete spoľahnúť. V láske sa ale riaďte len a len podľa vlastnej hlavy, vy sami musíte posúdiť, s kým sa môžete vybrať na spoločnú cestu životom, či zvíťazí vaše strelené JA, alebo hľadáte pokojný prístav, kde sa vaša loď môže dať dokopy. Na istý čas, lebo veď sami sa poznáte - vy nehľadáte trvalý prístav, len možnosť nabrať sily.

Horoskop - Kozorožec

Kozorožci sa nemusia obmedzovať. Vaše potreby, želania, sny - to všetko bude pre vás dosiahnuteľné. Síce nie bez námahy, či dôkladného plánovania, ale predsa len budete mať dostatok síl na to, aby ste dosiahli hviezdy úspech. Najmä tí, ktorým sa už dávno nedarilo, ktorí sa už už vzdávali, ktorí o sebe pochybovali - tí všetci sa dočkajú. Náhly úspech, šťastie, splnenie vašich túžob - to vás čaká aj pokiaľ by ste sa dali na hru, skúšali úspech v časopisových hrách, vecné ceny - tie sú pre vás. No pozor, aj tu sa musíte riadiť svojím vnútorným hlasom, rovnako ako aj vo vašom súkromí, či pri nových projektoch. Hoci v minulosti vás často intuícia sklamala, v tomto období to bude ona, čo vás bezpečne povedie. Mladším Kozorožcom by nemala uniknúť jedna možnosť na doplnenie vzdelania, spojená s medicínou, starší by sa zase mali zamerať na ekonomiku, či cudzie reči. Rok 2008 vám prinesie tri možnosti aj na zmenu prostredia, kde ste doteraz žili.

Horoskop - Vodnár

Rok 2008 bude pre Vodnárov prelomom. Aj keď vy si to najprv neuvedomíte. No každé vaše rozhodnutie vás nasmeruje k niečomu novému, ďalšej méte, k novým možnostiam. Postupne sa dostanete na pozíciu, o ktorej sa vám ani nesnívalo, no nemali by ste pochybovať o tom, či na ňu máte. Istotne máte. Môžete predsa rátať s vašou prispôsobivosťou, geniálnymi nápadmi, pohotovosťou a analytickými schopnosťami. Vy nemôžete zlyhať, tak si nevyrábajte problémy a nestavajte prekážky tam, kde nemusia byť. Starším z vás hrozí jedno nepríjemné stretnutie so vzdialenou rodinou, ktoré môže znamenať dlhodobé spory, ktoré sa nakoniec budú riešiť súdnou cestou. No ani tento boj by ste nemali vzdávať, vy predsa bojujete len za to, čo vám patrí. Vaša pravda je tá správna, nech si iní hovoria čo chcú. Vaša tvrdohlavosť sa vám vyplatí aj v partnerskom vzťahu, keď narazíte na komunikačný problém. Tak dlho budete stáť na svojom, až si váš miláčik uvedomí, že máte prevahu a v podstate je lepšie, keď ste na jednej strane, ako proti sebe.

Horoskop - Ryby

Ryby sa v roku 2008 môžu pustiť do plnenia svojich cestovateľských plánov. Budete mať možnosť zájsť o niečo ďalej, ako ste si mysleli, využite možnosti, ktoré vám osud ponúkne. Váš vodný živel vás spojí s jedným zaujímavým človekom, možno z toho bude aj niečo viac, ak sa nezľaknete náhlych citov. Nie všetko, čo vám náhle vtrhne do života musí byť ohrozením, nehádžte do jedného vreca všetky vaše skúsenosti s novotami. Tento človek si zaslúži vašu dôveru a časom aj lásku, ak ho vy nesklamete. Môžete teda na cestách stretnúť aj toho pravého, či pravú. Pokiaľ ide o prácu, kariéru - ani tu vám nič nestojí v ceste, možno len vy sami, keď sa nedokážete dobre predať. Kto iný má hájiť vaše záujmy, keď nie vy sami? Čo tak začať konečne bojovať za seba a nielen stále kryť chrbát niekomu inému. Vás je ľahko zneužiť, aj vami manipulovať, ale teraz by ste to mali zmeniť. Je to vo vašich silách, len to nesmiete vzdať. Tento rok by ste vy samy mali byť pre seba prioritou, váš osobný rast a vaša spokojnosť.

Horoskopy 24 hodín pre Vás - Horoskop, denný, čínsky, slnečný, erotický horoskop a snár podrobné popisy znamení. Vzťahy medzi slnečnými a čínskymi znameniami.

Kúpele 24 hodín online pre Vás - Kúpele, liečebné a relaxačné pobyty nielen na Slovensku.Víkendové-wellness pobyty a kúpele v nenavýšených cenách.


   Tlač    Pošli

   

Súvisiace články:


 Horoskop na rok 2012 - všetky znamenia - ročný horoskop (1. 1. 2012)
 Horoskop na rok 2011 - všetky znamenia (1. 1. 2011)
 Horoskop pre rok 2010 (1. 1. 2010)
 Horoskop pre rok 2009 (1. 1. 2009)
 DÁTUMY ČÍNSKYCH ZNAMENÍ - Čínsky horoskop (15. 1. 2007)
 Čínsky horoskop (15. 1. 2007)
 Horoskop pre rok 2007 (1. 1. 2007)



nasledujúci článok >>
USA: Mesto si môže zmeniť telefónnu predvoľbu 666
<< predchádzajúci článok
Komik Jimmy Fallon sa pred Vianocami oženil

Horoskop pre rok 2008 - diskusné fórum čitateľov

hm15.1. 10:23:14
svata pravda1.10. 19:21:35
odpoved1.10. 23:03:02