Úvodná strana  Včera      Archív správ      Nastavenia     
 Kontakt  Inzercia

 24hod.sk    Gala

01. januára 2017

Blíženci - ročný horoskop na rok 2017



Blíženci - Horoskopy na rok 2017. Horoskop na rok 2017 prináša Blížencom veľa pozvoľných zmien, ktoré vám budú spríjemňovať celý rok. Pokúste sa znížiť hladinu stresu na minimum.



Zdieľať
Horoskop na rok 2017 - Blíženci  (22.5.-21.6.)

 

To vám pomôže udržať sa po zdravotnej i duševnej stránke v špičkovej kondícii. Buďte plní optimizmu - čím lepšiu náladu si udržíte, a čím pozitívnejší pohľad na život získate, tým budete šťastnejší. Zmiernite svoje pracovné tempo a naučte sa relaxovať. To, aký bude váš rok 2017, závisí predovšetkým na tom, ako sa vy sami k nemu postavíte. Tak s chuťou a elánom do toho, nech z neho dostanete to najlepšie, čo môžete!

KARIÉRA

V roku 2017 si budú Blíženci užívať pokojné finančnej stability. Vďaka nej, sa môžete zbaviť zbytočného stresu, čo vám pomôže sústrediť všetku mentálnu energiu na veci, ktoré máte radi. Vaša uvoľnenosť vám pomôže vo vašom pracovnom živote. Nebude dlho trvať a pokoja a pohody, ktorú budete prekypovať, si všimnú aj vaši nadriadení. Rok 2017 vám prináša zvýšenú schopnosť sústrediť sa vo vašom voľnom čase na sebavzdelávanie a prácu na veciach, ktoré vám pomôžu postúpiť vo vašej pracovnej kariére. Možno sa vám nejaký malý postup, alebo len pracovné zviditeľnenie sa, bude zdať ako maličkosť, ale uvidíte, ako dôležitú bude hrať úlohu v najbližších rokoch!

LÁSKA

Horoskop 2017 Blížencom hovorí, že majú očakávať nový impulz, a to ako v láske a milostných vzplanutiach, rovnako tak v priateľstve. Ak nie ste momentálne zadaní, prišla najvhodnejší čas pre hľadanie novej lásky. Nehľadajte novú lásku medzi priateľmi a ľuďmi, ktoré už poznáte. Je oveľa väčšia pravdepodobnosť, že spoznáte spriaznenú dušu v niekom úplne novom. Nebojte sa vydať tam, kde ste zatiaľ ešte neboli. Čím viac nových miest navštívite, tým väčšia je pravdepodobnosť, že stretnete svoju pravú lásku. Pokiaľ už partnera máte, očakávajte niečo úplne nové a nečakaného! Môže to byť ponuka na sobáš, ale aj plánovanie bábätka! Všeobecne pre vás platí, že noví ľudia, ktorí v roku 2017 prídu do vášho života, v ňom zostanú do ďalších rokov ako tí najlepší priateľov.

Čítajte tiež: Horoskop na rok 2017 - všetky znamenia - ročný horoskop


   Tlač    Pošli



nasledujúci článok >>
Rak - ročný horoskop na rok 2017
<< predchádzajúci článok
Býk - ročný horoskop na rok 2017

Blíženci - ročný horoskop na rok 2017 - diskusné fórum čitateľov

hodnotenie horoskopov17.3. 18:12:10