Úvodná strana  Včera      Archív správ      Nastavenia     
 Kontakt  Inzercia

 24hod.sk    Gala

01. januára 2017

Rak - ročný horoskop na rok 2017



Rak - Horoskopy na rok 2017. Horoskop na rok 2017 Rakom predpovedá, že sa veci v tomto roku budú diať rýchlo a že bude všetko v neustálom pohybe. Prijmite túto informáciu s pokojom a naučte sa robiť veci za pochodu.



Zdieľať
Horoskop na rok 2017  - Rak (22.6.-22.7.)

 

Nesnažte sa robiť viac, ako sami môžete zvládnuť. Než sa do niečoho pustíte, poriadne si premyslite všetky pre a proti. Ak by ste totiž skôr rokovali, než mysleli, nemuselo by sa vám to v konečnom výsledku vyplatiť. Snažte sa držať vašu horkokrvnosť viac na uzde. Ak energiu, ktorú ste naplnení až po okraj, dokážete využiť produktívne, potom bude pre vás celý rok 2017 jedným z najlepších.

KARIÉRA

V priebehu roka 2017 sa vám môže začať zdať, že vaša práca, alebo podnikania, je celý váš život. Veci sa budú pravdepodobne minimálne začiatkom roka 2017 pohybovať rýchlejšie, než obvykle. Našťastie ste tak plní energie, že by ste mali všetko hravo zvládnuť. Použite všetku svoju energiu práve tam, kde ju práve potrebujete. Nasmerujte ju na prácu a projekty, ktoré máte rozpracované. Rok 2017 nie je priamo naklonený zmenám zamestnania, alebo kariérnemu postupu, ale ak sa vám naskytne predsa len šanca na lepšie miesto, nemusíte sa báť, že by vám nová práca nevyšla. S vaším nasadením a energiou môžete urobiť viac práce a dosť možno aj zarobiť viac peňazí, al buďte opatrní. Peniaze nie sú všetko a musíte si nájsť tiež čas na odpočinok, rodinu a priateľov.

LÁSKA

Horoskop na rok 2017 vám prináša predpoveď plnú romantiky a lásky. Ak ste už zadaní, pripravte sa na najkrajšie obdobie vášho vzťahu, ktoré vás až doteraz postretlo. Budete pre vaše okolie zaujímaví a tajomne príťažlivý. To sa odrazí nielen na vzťahoch plných vášne a romantiky, ale aj na priateľstvo, vzťahoch v rodine a na pracovisku. Raci budú v roku 2017 oveľa viac vášniví, sexy a príťažliví. Nechajte sa unášať s prúdom času, ktorý vás bezpečne prevedie celým rokom 2017. Nič nehroťte, zbytočne sa nepúšťajte do riešenia žiadnych veľkých zbytočných problému a proste si len užívajte spoločný čas s vašimi blízkymi.

Čítajte tiež: Horoskop na rok 2017 - všetky znamenia - ročný horoskop


   Tlač    Pošli



nasledujúci článok >>
Lev - ročný horoskop na rok 2017
<< predchádzajúci článok
Blíženci - ročný horoskop na rok 2017