Ako neznámy odborník som sklamaný z vyjadrení iných neznámych odborníkov. Mal som priateľa v nemocnici v Bystrici a dostal zo žemľovky salmonelózu. Neboli to vajcia ako to tvrdil predstaviteľ rezortu, ani nijaká iná potravina , ale člen personálu v kuchyni! Však aj stratil preto prácu, to trvalo. Kto mu robil výtery? Mal vôbec zdravotný prekaz, alebo to je len pro forma opečiatkované , že bol "zdravý" bacilonosič? AKo sa majú ľudia liečiť ,keď ich ešte v nemocnici nakazia! A v neposlednom rade, bohužiaľ prípadov z nemocních, starobincov a škôl len pribúda - spoločný menovateľ = závodné stravovanie. A takýto odborníci by si mali upratať najprv pred svojím prahom a nie rozširovať choroby. Súhlasím , že poctivé kontroly by iste odhalili praktiky "bielej mafie" v zdravotnícve.
|