• Rizling rýnsky : biele víno je bohaté na antioxidanty zvané flavonoidy, čo posiľňuje imunitný systém a má protizápalové vlastnosti . Odporúčame k studených predjedlám a k rybím pokrmom . 1,2 g sacharidov / 1 dl , obsah cukru 0g !
• Frankovka modrá Rosé : Ružové vína v miernej konzumácii svojím obsahom antioxidantov , môžu znížiť riziko vzniku kôrnatenia tepien ! Odporúčame k studeným predjedlám, k Update1 cestovinám podávanými s mäsovými omáčkami! 1,4 g sacharidov / 1 dl, obsah cukru 0,1 g!
• Pinot Noir : V mnohých červených vínach sa nachádzajú polyfenoly - druhy antioxidantov , ktoré majú ochranný účinok na srdce a kardiovaskulárny systém . Pri miernej konzumácii znižuje riziko kôrnatenia tepien . Výborný doplnok k mäsitým jedlám. Sacharidy 1,2g / 1dl, obsah cukru 0 g!
Viac informácií o predajniach nájdete na:
www.update.sk