Úvodná strana  Včera      Archív správ      Nastavenia     
 Kontakt  Inzercia

 24hod.sk    Z domova    Regióny

19. októbra 2012

Bratislava sa stala mestom tekvíc, vyrežte si svoju tekvicu



Vo štvrtok sa v Bratislave začali Tekvicové dni. Prezentácia rôznych chutí a vôní jesenných jedál, najmä špecialít z tekvice, je ďalšou časťou celobratislavského Culinary Season. ...



Zdieľať
tekvica BRATISLAVA 19. októbra (WEBNOVINY) - Vo štvrtok sa v Bratislave začali Tekvicové dni.


Prezentácia rôznych chutí a vôní jesenných jedál, najmä špecialít z tekvice, je ďalšou časťou celobratislavského Culinary Season. Agentúru SITA o podujatí informoval hovorca primátora Ľubomír Andrassy.

Tekvicové dni potrvajú tri dni, skončia sa v sobotu 20. októbra. Okrem ochutnávania špecialít jesennej kuchyne sa v centre Starého Mesta na Primaciálnom námestí budú môcť Bratislavčania i návštevníci priučiť aj kulinárskym tajomstvám profesionálnych kuchárov.

Otvorenie Tekvicových dní sa uskutočnilo za účasti Michala Rabinu, svetovo uznávaného rakúskeho šéfkuchára známeho aj z obrazoviek slovenských televízií. Príprava jedál bude každý deň od 10:00 do 22:00.

Zaujímavosťou októbrového kulinárskeho programu je súťaž pre najmenších Bratislavčanov vo vyrezávaní tekvíc, ktorá sa začne v sobotu popoludní o 16:00.

V septembri si už Bratislavčania a návštevníci mohli vychutnať bavorskú kuchyňu.

   Tlač    Pošli



nasledujúci článok >>
Obvinenému exministrovi Igorovi Štefanovi sťažnosť zamietli
<< predchádzajúci článok
Potápači vylovia z tatranských plies odpadky