![]()  | 
        
| Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
| 
              Utorok  4.11.2025 
         | 
        Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky | 
| 
              Meniny má Karol 
         | 
        Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino | 
| 
              | 
        
             | 
        
              | 
        
                 | 
        
             | 
    
| 
			 | 
Farby, vône a chute jesene na tanieri – to sú gurmánske piatky
Igor Čehy, šéfkuchár River Bank Restaurant
Zdieľať
Igor Čehy, šéfkuchár River Bank Restaurant Foto: River Bank RestaurantAko prvý na vás čaká kačací rillettes podávaný so sorbetom z karamelizovanej šalotky. Skvelo zahreje silný kačací vývar obohatený pošírovanou kačacou foie gras. A kto si vie predstaviť jeseň bez pečenej husi a lokší? Polovica husi vhodná pre dve osoby aj s viedenským knedlíkom, sladkou kapustou na voňavom badiáne a pomarančovo-šalviovou omáčkou prekvapí aj toho najnáročnejšieho labužníka.
  Foto: River Bank RestaurantPomyselnou sladkou čerešničkou na torte budú vlažné glazované sezónne slivky parfumované zeleným korením a mascarpone sabayon. Samozrejmosťou je za každým chodom "pohladenie" pohárom výnimočného vína priamo od someliérky Kristíny Kováčikovej, ktorá vám o každom poklade z hrozna rozpovie jeho príbeh...
Aj vy ste práve naprázdno preglgli a zbiehajú sa vám slinky? Tak zamierte rovno do reštaurácie na nábreží Dunaja - do Riverbank.
Viac informácií nájdete na:
http://www.riverbank.sk/sk/events
(Cena za osobu 59 eur, vína sú zahrnuté v cene)
Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál tlačovej agentúry TASR
