![]() |
| Správy | Reality | Video | TV program | TV Tipy | Práca | |
|
Piatok 7.11.2025
|
Autobazár | Dovolenka | Výsledky | Kúpele | Lacné letenky | Lístky |
|
Meniny má René
|
Ubytovanie | Nákup | Horoskopy | Počasie | Zábava | Kino |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jozef Breza a Tomáš Tejbus Foto: Grand Hotel Kempinski„V Grand Hoteli Kempinski vo Vysokých Tatrách pracujem od jeho otvorenia pred piatimi rokmi. Začínal som na pozícii demi chef de partie a postupne som získaval skúsenosti v kuchyni pri vytváraní lokálnych menu a manažovaní tímu,“ povedal jeden zo šéfkuchárov Grand Restaurant Tomáš Tejbus. Jeho najbližším spolupracovníkom je Jozef Breza, ktorý v tíme Grand Restaurant pracuje už viac ako dva roky a na veľtrhu Danubius Gastro 2013 získal zlatú medailu v kategórii kuchár senior. V rovnakej súťaži organizovanej Zväzom kuchárov a cukrárov zvíťazil tento rok aj ďalší člen tímu Grand Restaurant Patrik Balkóci.
Jozef Breza a Tomáš Tejbus Foto: Grand Hotel Kempinski
Tím kuchárov Grand Hotel Kempinski High Tatras Foto: Grand Hotel KempinskiZdroj: Teraz.sk, spravodajský portál tlačovej agentúry TASR
